CuddleCot babykoeling, speciaal voor prematuur en voldragen overleden kindje

 

Koeling doormiddel van speciale CuddleCot babykoeling...

 

Om goed afscheid te kunnen nemen, is het heel belangrijk dat je je kindje nog kan zien, kan verzorgen, vasthouden en knuffelen.  

Wanneer jullie je kindje nog een paar dagen thuis willen hebben om afscheid te kunnen nemen dan is een goede babykoeling noodzakelijk, dit kan met de watermethode (hiervoor besproken), met de speciale CuddleCot koeling of met een gewone babykoeling.

Onderstaand laten we je kennis maken met de CuddleCot koeling.

 

Voordelen van de CuddleCot:

 

Een CuddleCot is een speciale koeling voor een foetus of prematuur overleden baby, een speciaal matje wordt in een (opbaar) wiegje gelegd , door het matje stroomt water, dit wordt door een pomp gekoeld tot ongeveer 8-10 graden.

De CuddleCot heeft en speciaal matje voor hele kleine kindjes en een groter matje voor prematuur baby's.

Je kindje komt op dit matje te liggen en zo goed gekoeld blijft het er mooier uitzien, zodat je de tijd hebt om afscheid te kunnen nemen, je kindje goed kan bekijken, knuffelen, foto's nemen etc.

Voordeel van de speciale CuddleCot babykoeling is ook dat jullie  kindje niet ijskoud aanvoelt of zelfs bevriest (dat gebeurd nog wel eens met een gewone babykoeling) wat voor jullie zelf prettig is, maar ook voor eventuele broertjes en zusjes.

 

De CuddleCot koeling en opbaar wiegjes zijn ook bij ons te huur voor uitvaartondernemers, heb je een uitvaartverzorger en wil je de CuddleCot of een opbaar wiegje huren, laat deze dan contact met ons op nemen.

Tel: 0320-417161 of via de mail knop (rechtsboven) of via onze contactpagina elders op deze site.